Operativni program „Konkurentnost i kohezija 2014 - 2020”
Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije iz Europskog fonda za regionalni razvoj

20.02.2020.

SUDJELOVANJE NA 14-OM MEĐUNARODNOM SPECIJALIZIRANOM SAJMU „FAIRS OF TASTES“

Fairs of tastes

U periodu od 29.01.-01.02.2020. tvrtka „Marex-gel“ d.o.o. sukladno aktivnostima Projekta „Internacioanalizacija poslovanja „ prisustvovala je u svojstvu izlagača vlastitog proizvodnog programa sladoleda i smrznutih njoka na Sajmu u Ljubljani.

Sajam je posjetilo preko 20.000 posjetitelja, a u svojstvu izlagača predstavilo se je 500 subjekta raspoređenih u više paviljona , od čega 90 subjekata iz inozemstva , iz 13 stranih država ,mahom iz Italije, Austrije,Hrvatske, Njemačke.

Tijekom trajanja aktivnosti članovi tima tvrtke „Marex-gel“ d.o.o. organizirali su dnevne prezentacije i degustacije svojih proizvoda u terminima od 10-19 sati.

Za vrijeme trajanja Sajma podijeljeni su promotivni materijali, katalozi i letci, brojim posjetiteljima te svim izlagačima u cilju što šire prezentacije tvrtke i njezinih potencijala na novom tržišnom segmentu.

Članovi tima ostvarili su brojne poslovne kontakte s partnerima iz domene maloprodaje, veleprodaje te ugostiteljstva. Tvrtka će temeljem prikupljenih podataka u najkraćem roku pristupiti analizi potencijalnih partnera te individualno uputiti poslovne ponude prema zainteresiranim klijentima.

Aktivnosti Sajma omogućile su tvrtci ostvarivanje kontakta s ostalim izlagačima ,potencijalnim partnerima iz domene nabavke opreme ,pomoćnih materijala te sirovina za proizvodni ciklus, a u cilju postizanja bolje konkurentnosti vlastitih proizvoda.

Tvrtka „Marex-gel“ d.o.o. pobudila je interes samog organizatora s inovativnim programom „ njoki s povrćem i njoki sa špinatom“ te je isti objavio prigodan tekst na svojem facebook portalu.

Ovom se prilikom zahvaljujemo svim osobama i subjektima koji su sudjelovali u aktivnostima za vrijeme pripreme ,održavanja i ostalim aktivnostima po završetku Sajma čime su doprinijeli poslovnim rezultatima tvrtke „Marex-gel“ d.o.o.


Fairs of tastes Fairs of tastes
Fairs of tastes Fairs of tastes Fairs of tastes
Fairs of tastes Fairs of tastes

Katalog (HR, SI)Katalog (EN, PL)


Za više informacija o EU fondovima posjetite internetsku stranicu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije www.razvoj.gov.hr i stranicu Europskih strukturnih i investicijskih fondova www.strukturnifondovi.hr

Sadržaj web stranice isključiva je odgovornost tvrtke Marex-gel d.o.o.